William Smulders & Lieke Grey

“Muzikaal live duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest of evenement tot leven!”

Het muzikale live duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijk optreden met sfeervolle live muziek en entertainment. Contact maken met de gasten en er samen een mooi bijzonder muzikaal feest van maken, met 2 mooie warme zang stemmen, swingende gitaarpartijen en soms een anekdote, dat is de kracht van William & Lieke.

Tophits

William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van John Denver, Elvis tot Tina Turner, van Dean Martin tot Adèle, van Roy Orbinson tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het live duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

William Smulders en Lieke Grey werken nauw samen met een professioneel geluidsbedrijf. Tijdens de optredens zal onze ervaren geluidstechnicus dan ook altijd zorgen voor passend geluid. Bij een optreden zijn standaard een A set (een hoogwaardige geluid systeem tot 200 personen) en een basis licht set (2 Showtec Blaze Vintage lights op statief op het podium) inbegrepen. Onze geluidsman informeert en adviseren u hierover graag geheel vrijblijvend.
Richard Heine – S!NG Music M 06 53 64 69 70 richard@singmusic.nl

Wil je het liever allemaal iets rustiger en heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt of semi-mobiel? Ook dat kun je gerust aan William & Lieke overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in alle Holland Casino’s van Nederland te zien.

Muzikaal live duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest of evenement tot leven!

Trackrecord

William Smulders & Lieke Grey treden al acht jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, radio 5 Tineke de Nooij, Omroep Max, in het voorprogramma van Lee Touwers en van Ruth Jacott, en op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor Shell en de Rabobank, en met twee nummers te horen in de single top 10.

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt de William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt zorgt de William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound. Deze variant is uiterst geschikt voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.