Trio William & Lieke te boeken met Pianist of saxofonist

“Het repertoire is altijd afgestemd op het evenement en de omstandigheden.”

Maak van uw feest een muziekfeest met het muzikale trio van Lieke & William

Iets te vieren? Een ceremonie, bruiloftsfeest, receptie, tuinfeest, evenement of (bedrijfs)uitje? Maak van elk feest een muziekfeest met het muzikale trio William Smulders, Lieke Grey en saxofonist. Met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en een swingende saxofoon staat dit trio garant voor een spetterend feest, met feestmuziek en een avond vol entertainment.

Van feestmuziek tot muziekfeest!

‘Three is a magic number’. Dat is te zien en te horen bij het muzikale Live trio William, Lieke en saxofonist. Het trio werkt al ruim tien jaar samen. Hun repertoire is divers. Van evergreens, pop, blues tot rock ’n roll. Kortom: Muziek voor u feest, evenement, ceremonie, receptie. Het trio speelt met het publiek en zorgt voor een eigen sfeer. Met dit trio wordt elk evenement, ceremonie, bruiloft, receptie of (bedrijfs)uitje een muziekfeest.

Muzikaal live duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest of evenement tot leven!

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt dit trio bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt zorgt dit trio door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound. Deze variant is uiterst geschikt voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.