Williams & Grey Band

“Het repertoire is altijd afgestemd op het evenement en de omstandigheden.”

De Williams & Grey Band brengt sfeer en gezelligheid op ieder feest of evenement.

Het repertoire is divers met achtergrondmuziek en dansmuziek. Mooie luisterliedjes tot heerlijke meezingers. De band speelt avondvullend en bouwt op met fluisterzachte mooie achtergrondmuziek tot een swingende afsluiting!

Dit wordt gedaan door middel van een verrassend repertoire; daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald.

De Williams & Grey Band zet een ijzersterke sound neer op uw evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest. De band verzorgt u een onvergetelijke middag of avond.

Muzikaal live duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest of evenement tot leven!

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt de Williams & Grey Band bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt zorgt de Williams & Grey Band door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound. Deze variant is uiterst geschikt voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.