Muziek Maastricht feestband

Muziek Maastricht feestband

Muzikaal duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest tot leven!

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment. Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Live duo – akoestisch mobiel duo of feestband

Dit sfeervolle duo put uit een rijk arsenaal aan muzikale stijlen. Zij jongleren met muzikale overgangen van jazzy Swing naar vrolijke Pop en van melancholische Country en donkere bruine Crooner Songs naar ronkende Rock ’n Roll en Disco. En dit is slechts een kleine hap uit het muzikale smaken pallet dat deze ‘broeren’ te bieden hebben.

 

Live duo werkt bij voorkeur akoestisch mobiel. Dit wil zeggen dat zij licht versterkt spelen en zich verplaatsen tussen het publiek. Een groot voordeel van deze manier van werken is dat muziek nooit te hard is en het publiek met elkaar in gesprek kan blijven. Daardoor komt het vaak voor dat het live duo in een gesprek betrokken worden en zij de gasten vervolgens op een muzikale versnapering trakteren.

 

mobiel duo

 

Het duo met gitaar zang en zangeres is uitermate geschikt voor recepties en gelegenheden waar behoefte is aan fijne achtergrondmuziek, zie onze website.

 

mobiel trio

 

Het trio met gitaar zang, zangeres en saxofonist is uitermate geschikt voor recepties en gelegenheden waar behoefte is aan fijne achtergrondmuziek en swingende dansmuziek, zie onze Live duo website.

 

entertainend en flexibel

 

Dit Live duo verstaat hun vak en voelen feilloos aan wanneer ze kunnen schakelen tussen de rol van muziek op de achtergrond, naar een meer entertainende en animerende rol. Woorden die de werkwijze van het Live duo typeren zijn: muzikaal, enthousiast, animerend, entertainend, professioneel en flexibel.

 

Dit duo is inzetbaar bij stijlvolle en sfeervolle feesten en bijeenkomsten, diners, recepties, beurzen, buitenevenementen, winkelcentra, instellingen, verenigingen, promotie en activiteiten.

 

 

www.williamsmulders.nl

bruiloft Ricardo en Judith

 

Op 28 April was onze bruiloft met `s middags een optreden van het Live duo en in de avond de William’s and Grey band.

 

We hebben enorm genoten van het Live duo. Ze hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie.

 

’s Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top band doordat ze ook akoestisch mobiel konden hebben ze ook een set buiten kunnen verzorgen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

 

Bedankt Live duo! Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad!

 

Groeten uit Amsterdam

Leave your thought