Voel de zomerse tinteling met “The Travel of Love”.

Voel de zomerse tinteling met “The Travel of Love”. De nieuwste singel van William Smulders en Lieke Grey!

Wereldwijd staat de zomer van 1967 te boek als the summer of love, een periode die voor veel mensen het begin van een nieuw tijdperk betekende. Hun toekomst lag open, met grenzeloze mogelijkheden. Het was de tijd waaraan ze nog steeds warme herinneringen koesteren. Nu, vijftig jaar later, wekt the travel of love, de nieuwe single van William Smulders en Lieke Grey, vergelijkbare zomerse tintelingen. Ze nodigen je uit om samen met je lief op reis te gaan zonder routekaart, via nog onbekende wegen de wereld te verkennen en je over te geven aan nieuwe ervaringen. The travel of love (de opvolger van de zomer hit van 2016 “Fly with me”) is een vrolijk zomers nummer dat je het gevoel geeft dat alles mogelijk is als je durft te verdwalen en je laat verassen door de uitkomst. Dit is de inspiratie geweest voor de tekst geschreven door Lieke Grey.

De muziek, van de hand van William Smulders, is een mix van Retro Swing, Rock n Roll en Gipsy Jazz. Voor de productie tekende Jos Haagmans, die onder meer samenwerkte met Frank Boeien en Doe Maar.

William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit zestig jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Ze vormen een ijzerstek duo dat met hun passie voor muziek hun publiek rechtstreeks raakt. Een garantie voor een onvergetelijke ervaring op uw feest, receptie of evenement.

Leave your thought