Boek nu deze fantastische bruiloftband!

Zoekt u een Bruiloftband?

Voor de perfecte bruiloftband hoeft u niet verder te zoeken! Liveduo is te boeken in meerdere settings! Denk daarbij in de basis aan het waanzinnige duo, William Smulders en Lieke Grey! Ook zijn zij te boeken als trio met saxofonist of contrabassist! Als klap op de vuurpijl als geweldige bruiloftband! Met binnenkort een eigen bruiloftband site.

Zij denken met u mee hoe de sets die zij spelen het beste verdeeld kunnen worden. Ook delen zij verzoek-kaarten uit waar een gedeelte van hun repertoire opstaat. Hierdoor mogen uw bruiloft gasten mee bepalen wat het volgende fantastische nummer zal worden! Zo word uw bruiloft een feest voor al u gasten.

Ze denken met u mee!

Deze bruiloftband is natuurlijk niet zomaar een bruiloftsband, zij dragen zorg voor de live muziek maar ook voor geschikte en passende pauze muziek zodat uw bruiloftsfeest niet stil valt.
Ook over het gewenste volume denken zij mee. De bruiloftband kan op een zacht volume spelen zodat al uw gasten nog met elkaar kunnen praten. Maar ze kunnen ook “knallen” dus lekker voetjes van de vloer en dansen op de top hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan muziek van onder andere Elvis tot aan Caro Emarald!

Boekbruiloftband.nl

Binnenkort verschijnt onze nieuwe site speciaal gericht op het boeken van uw bruiloftsband. Deze site zal in het teken staan van onze band en de verschillende mogelijkheden. De site word speciaal voor jullie aanstaande bruidsparen! Hij geeft tips en tricks om jullie bruiloft muzikaal perfect te laten verlopen! Houd deze site en onze Facebook in de gaten voor meer nieuws!
In de tussentijd, neem gerust contact met ons op, voor al uw vragen. Maar ook om bv te kijken of de bruiloftband op uw trouwdatum nog beschikbaar is! Daarnaast kunt u voor veel vragen terecht op deze link! Voor meer informatie of boekingen bel: 06-53650771 of 06-42609879.

Leave your thought