Heerlijke, sfeervolle kerstmuziek boeken!

Kerstmuziek boeken

Kerstmuziek voor iedereen! Ook dit jaar staan we weer vol geboekt met kerst optredens vol heerlijk muziek. Een hele gezellige en drukke tijd voor ons. Wij wisselen onze kerstmuziek af met ons normale repertoire. Dit maakt dat het voor de gasten erg aangenaam is. Kerstmuziek is heerlijk, maar avond of middag vullend is soms wat te veel van het goede ;-).

Optredens met kerst

Ook deze kerst zijn we overal te zien en te horen. Kijk even in onze agenda waar we te zijn of te beluisteren zijn.
Sommige van deze optredens zijn besloten omdat dit gaat om bv een bedrijfsborrel of een familiefeest. Maar er zijn ook zeker openbare optredens waar u naar onze kerstmuziek kan komen luisten!

Duo, trio of band

Alles is mogelijk, we kunnen groots en meeslepend of juist klein en intiem! Als duo zetten we naar wens een fijne sfeer verhogende sound neer. Maar we kunnen ook op hoger volume zodat de gasten lekker kunnen dansen. Dit geldt ook voor ons trio met bijvoorbeeld contrabas of saxofoon. Natuurlijk kunnen we ook helemaal uitpakken met onze band! dit kan in 4mans (en vrouw :-)) setting met zang, gitaar, contrabas en drum. Maar deze setting kunt u ook uitbreiden met saxofoon, toetsen en zelfs met de gehele blazerssectie! neem gerust en vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken ook samen met diverse bedrijven die voor aankleding, catering en extra entertainment kunnen zorgdragen. Het zijn betrouwbare partijen waar wij al lang mee samenwerken en heel veel goede ervaringen mee hebben.

De kersthit: Santa Rocks

Mocht het nou niet lukken om ons live te zien of horen, hebben we hier een heerlijk kerstnummer uit ons eigen repertoire voor u! We hopen dat u vast in de kerstsfeer komt! Santa Rocks by William Smulders en Lieke Grey

Leave your thought