Live duo in het fantastische GelreDome

Optreden in het geweldige GelreDome

Afgelopen dinsdag mocht Live duo William Smulders en Lieke Grey een spetterend optreden in GelreDome te Arnhem verzorgen. Spetterend was het zeker! Het spreekwoord “ze gingen uit hun dak” was hier helemaal van toepassing! Wat een feest! Ook de prachtige kerstversiering werkt hier natuurlijk aan mee. Heerlijk al die lichtjes en glitters!

Een feest maken doe je niet alleen

Het perfecte feest maken doe je niet alleen. Je hebt er meerdere factoren voor nodig. Natuurlijk moet het publiek er zin in hebben. Maar ook dat kun je voor een gedeelte zelf creëren, dat hoeft niet in een locatie als GelreDome, dat kan overal! Als je je gasten ontvangt in een prachtig aangekleden locatie met mensen aan de deur die je met een lach welkom heten, heb je al heel veel bereikt. In dit geval deed ook de feestelijke champagnetoren doet zijn werk.

Bij GelreDome was overal aan gedacht, er was onze live muziek, maar de gasten kregen nog meer. Ook afwisseling is erg prettig voor de sfeer, helemaal met zo veel mensen. Er was een DJ, er waren acteurs die zich tussen het publiek begaven voor een beetje humor! Ook erg belangrijk zijn de mensen van de catering en het barpersoneel. Als zij er geen zin in hebben drukt dat een grote stempel op het feest. Dit was in handen van Buitenpoort catering en was fantastische geregeld!

Voor ieder budget

Niet ieder feest vraagt om externe catering, champagnetorens en acteurs. Voor ieder budget is een feest geslaagd te maken. Goede passende muziek is heel belangrijk, maar er zijn natuurlijk meer factoren. Je moet het met elkaar doen! Gasten moeten zich welkom voelen. Met zorg en liefde de voorbereidingen doen al is het nog zo klein. dat simpele kaarsje of bloemetje neer zetten werk al mee! Het klinkt misschien raar, maar onbewust voelen uw gasten dat. Zo sta je 1-0 voor voor een fantastische feest!

Leave your thought