Muziek duo wenst u een fantastisch 2019!

William Smulders en Lieke Grey wensen u een fantastisch 2019!

Muziek duo William Smulders en Lieke Grey wensen u een geweldig, gezellig, muzikaal maar bovenal een gezond 2019 toe!
2018 mag gerust een fantastisch jaar genoemd worden voor ons! Wij doen dit natuurlijk voorzichtig en bescheiden, we willen namelijk graag dat het zo blijft!

Muziek duo heeft fantastische optreden mogen verzorgen!

Wij hebben weer mooie opdrachten mogen bijschrijven op onze CV. Denk hierbij aan opdrachten voor de ANWB, FNV, Rabobank, Nijmegese zomerfeesten, Holland Casino, MusisSacrum theater Arnhem, GelreDome Arnhem, Van der valk Hotels. En nog vele andere, onze excuus voor wie we niet hebben toegevoegd. Elke gelegenheid is namelijk een bijzondere, of het nu een intiem feest is of een groot evenement. Muziek Duo past zich aan iedere gelegenheid aan. Zo word het feest dat u organiseert ook echt uw feest.

Voor iedere gelegenheid

Muziek duo speelt natuurlijk vaak op feesten, bruiloften, borrels of bedrijfsfeesten. Maar er zijn ook andere gelegenheden. Zo verzorgen wij ook muziek tijdens een uitvaart. Hierbij gaan wij samen met u kijken naar de wensen en de invullen van de muzikale wensen. Dit is een enorme eer om te mogen doen, bij een laatste afscheid.
Ook voor doopdiensten en huwelijks ceremonies worden wij met regelmaat geboekt.

Speciale verzoekjes

Vaak zijn er helemaal bij uitvaart, doopdiensten en huwelijksceremonies speciale wensen qua muziek. Muziek duo bespreekt deze wensen met jullie en zal er alles aan doen om deze wensen te vervullen. Het komt dus ook met regelmaat voor dat wij nieuwe nummers aan het instuderen zijn op speciaal verzoek van onze klant. Een leuke uitdaging voor ons en heel bijzondere om zo een uitvaart, doopdienst of huwelijksceremonie (of welke gelegenheid dan ook) echt persoonlijk te maken.

Op naar het nieuwe jaar

Ook voor het nieuwe jaar zijn wij erg blij dat u ons weer heeft weten te vinden. We staan alweer op diverse evenementen enz. geboekt!
We hopen dat u een fantastisch 2019 tegemoet gaat en zien u dit jaar graag tijdens een van onze optredens!

Leave your thought