Maak nu gebruik van onze speciale kortings actie. William & Lieke kunnen tijdens de optredens ook gebruik maken van speciale corona proef spat schermen!!!!!!!!!!

Live duo.nl – Williams Smulders & Lieke Grey

Maak nu gebruik van onze speciale kortings actie.
William & Lieke kunnen tijdens de optredens ook gebruik maken van speciale corona proef spat schermen!!!!!!!!!!

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment. Ingetogen op de achtergrond of feestelijk swingend! Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Tophits
William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

Trackrecord
William Smulders & Lieke Grey treden al acht jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, radio 5 Tineke de Nooij, Omroep Max, in het voorprogramma van Lee Touwers en van Ruth Jacott, en op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor Shell en de Rabobank, en met twee nummers te horen in de single top 10.

Inzetbaarheid

Akoestisch
Akoestisch verzorgt de William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt
Versterkt zorgt de William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound. Deze variant is uiterst geschikt voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Leave your thought