William Smulders & Lieke Grey Online optreden

William Smulders & Lieke Grey Online

Oline optreden boeken? Neem dan eens een kijkje op onze pagina via Showbird boekingen.
https://showbird.com/nl/acts/14135-william-smulders-lieke-grey-online

Het getalenteerde duo William & Lieke geven nu ook online optredens! Heerlijk gitaarspel aangevuld met zang staan centraal bij het tweetal. Het perfecte concert voor waar jij maar wilt!

Deze act is Corona-proof
Dit optreden wordt live uitgevoerd via een online video call verbinding. Je hebt rechtstreeks en persoonlijk contact met de artiest via het beeldscherm van je computer. 

60 jaar aan Tophits William Smulders & Lieke Grey Corona Proof via een online video call verbinding!!

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijk optreden steengoede live muziek en entertainment. Met virtuoos gitaarspel, warme zangstemmen en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

TOPHITS
William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

TRACKRECORD
William Smulders & Lieke Grey treden al zes jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in het voorprogramma van Lee Touwers en van Ruth Jacott, en op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor Shell en de Rabobank, en met twee nummers te horen in de single top 10.

PRIJSINDICATIE
De vanafprijs voor een video optreden met 1 of 2 nummers is € 200,- excl. BTW
De vanafprijs voor een video optreden van 30 minuten is €325,- excl. BTW

Leave your thought