ON THE ROAD AGAIN – 17 MEI ZIJN WE LIVE TE HOREN BIJ TINEKE DE NOOIJ RADIO 5 – NPO RADIO 5

ON THE ROAD AGAIN – 17 MEI ZIJN WE LIVE TE HOREN BIJ TINEKE DE NOOIJ RADIO 5  NPO RADIO 5

On The Road Again – 17 mei zijn we live te horen bij Tineke de Nooij Radio 5 is vanaf september minder vaak te horen op NPO Radio 5. Luister je ook?

 

William Smulders & Lieke Grey zijn “ON THE ROAD AGAIN”

 

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey zijn weer een verrassende sensatie met hun swingende nieuw cover “On The Road Again”!

 

Het nummer, origineel van Willie Nelson uit 1980, beschrijft perfect het dagelijks bestaan van William en Lieke. Met hun optredens door het hele land zijn ze veel onderweg. Maar gelukkig is dit artiestenbestaan een leven waar ze samen van genieten, precies zoals Willie Nelson beschrijft in dit nummer! Dit keer is er gekozen voor een moderne beat, 2-stemmige zang, authentiek gitaarwerk en de scheurende saxofoon klanken van Boris van der Lek.

 

Track record

William Smulders & Lieke Grey zijn allang geen onbekende meer. In de zeven jaar dat ze nu samen optreden hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen meerdere malen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in voorprogramma’s van bijvoorbeeld: Lee Touwers en Ruth Jacott, op de middenstip en businesslounge bij PSV en FC Utrecht. Maar ook op festivals zoals het Lentefestival Arnhem en diverse blues- en jazzfestivals. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor onder andere Shell, Rabobank, FNV, Holland Casino, GelreDome en de Top 2000.

William en Lieke brachten met groot succes de zomerhits “The travel of love” en “Fly with me” uit. Deze werden zeer goed ontvangen in de hitlijsten en op zowel radio als tv! Ook hebben zij een heerlijke verzamel-cd van de William Smulders & Lieke Grey band uitgebracht.

Over William en Lieke

William en Lieke bewegen zich sinds hun tiener jaren in de wereld van muziek en entertainment. William is een virtuoze gitarist die sneller van akkoorden kan wisselen dan met het blote oog zichtbaar is. Met zijn diepe stem weet hij de juiste toon te zetten.

Lieke heeft een warm en vol stemgeluid. Met haar klanken, inleving en overgave weet zij mensen vol te raken. De passie voor muziek is wat William en Lieke bindt, dat hoor en voel je!

 

Leave your thought